Live

ȘTIRILE ZU

Carantină instituționalizată pentru cei cu coronavirus sau sosiți din zonele roșii, chiar dacă sunt asimptomatici

Carantină instituționalizată pentru cei cu coronavirus sau sosiți din zonele roșii, chiar dacă sunt asimptomatici
Persoanele diagnosticate cu noul coronavirus, chiar si asimptomatice, nu pot ramane acasa. Ordinul care prevedea  ca se poate sta in carantina la domiciliu a fost modificat si va fi publicat in Monitorul Oficial in cursul zilei de azi. Astfel, cei testati pozitiv cu COVID 19 vor fi plasati, in continuare, in carantina institutionalizata.
        La fel, si romanii care vin din zone rosii, dar nu au simptome. Ei vor putea ramane la domiciliu, in baza unei declaratii pe propria raspundere ca au conditii de separare de restul familiei, doar daca se depasesc toate capacitatile de cazare. In prezent, exista suficiente locuri de carantina, potrivit Ministerului Sanatatii.

Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate