Live

ȘTIRILE ZU

Carantină de noapte în orașul Brașov

Carantină de noapte în orașul Brașov
Rata de infectare aici se apropie de 8 la mie. Astfel, de mâine, circulația persoanelor nevaccinate, este interzisă în intervalul 20 – 5. Magazinele rămân deschise până la ora 22, cu excepția farmaciilor, benzinăriilor și a operatorilor din domeniul transportului rutier de persoane și mărfuri. Participarea la spectacole sau concerte, în limita a 50% din capacitatea spațiului, este permisă pentru persoanele vaccinate sau trecute prin boală.
        Astăzi s-a înregistrat cel mai mare număr de infectări cu SARS COV 2. Sunt aproape 17.000 de cazuri la nivel național. De asemenea, peste 440 de pacienți au decedat în ultimele 24 de ore iar la ATI sunt internate aproape 1.700 de persoane.

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate