Live

ȘTIRILE ZU

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al Regelui Mihai

Când va fi adus în România trupul neînsuflețit al Regelui Mihai
Trupul neînsufleţit al Regelui Mihai va fi adus în ţară miercurea viitoare, pe 13 decembrie, cu o aeronavă MAPN. Va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș, dar și în Sala Tronului, la Palatul Regal din Calea Victoriei.
Regele Mihai va fi înmormântat la Curtea de Argeș, pe 16 decembie. Se va odihni lângă Regina Ana, cea care i-a stat alături aproape 70 de ani. 
Programul funeraliilor va fi anunţat în detaliu astăzi. Între timp Guvernul a decretat 3 zile de doliu naţional. Toate protestele anunţate să aibă loc în perioada următoare au fost suspendate. Drapelul României de pe cel mai înalt turn al Castelului Peleș, a fost coborât în bernă pentru Regele Mihai. 
Muzeul din Sinaia rămâne deschis conform programului normal de vizitare. De astăzi, cărți de condoleanțe vor fi deschise la Castelul Peleș, la Palatul Regal din Calea Victoriei și la Palatul Elisabeta.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate