Live

ȘTIRILE ZU

Campanie de informare privind vaccinarea anti-COVID

Campanie de informare privind vaccinarea anti-COVID
A fost lansată astăzi de Guvern și este menită să îi convingă pe cât mai mulți români să se imunizeze anti-COVID, în condițiile în care interesul pentru vaccinare a scăzut în ultima vreme. Premierul Florin Câțu spune că imunizarea înseamnă revenirea la normalitate.. posibilitatea de a merge fără grijă la concerte, la plajă sau în vizită la părinți. În cadrul campaniei, 11 spoturi vor fi difuzate la TV, radio și online timp de 6 luni. Spoturile au fost realizate cu sprijinul UNICEFF, fără costuri din partea Guvernului. 
 
Între timp, Executivul decide azi noi măsuri de relaxare care vor intra în vigoare la 1 iunie. Acestea vizează organizarea de nunți, botezuri, spectacole sau competiții sportive.

Foto: HotNews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate