Live

ȘTIRILE ZU

Bucureștiul - printre cele mai vizitate capitale

Bucureștiul - printre cele mai vizitate capitale
În clasamentul pentru Europa, Bucureştiul se află pe 28 iar în ierarhia mondială, pe 61. Așa arată analiza realizată de reprezentanții unei platforme online de căutare pentru călătorii. Analiza a vizat 143 de capitale. Potrivit datelor, Londra, Paris și Amsterdam sunt cele mai vizitate capitale din lume în acest an. Înaintea Bucureștiului mai sunt orașe precum Belfast, Cardiff și Riga.
Raportul mai arata ca turistii sunt atrasi, printre altele, și de preturile reduse pentru cazare. "Tariful mediu pe o noapte la un hotel in Bucuresti este de 84 de euro in 2019. Astfel,tara noastra se claseaza pe locul 30 al celor mai ieftine capitale din lume, fiind putin mai accesibila decat Buenos Aires, dar mai scumpă decat Minsk sau Moscova (77,5 euro/noapte).

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate