Live

ȘTIRILE ZU

Bucureștean amendat pentru că a jignit un jandarm

Bucureștean amendat pentru că a jignit un jandarm
900 de lei … e amenda pe care a primit-o un bărbat din București, după ce a postat pe Facebook jigniri la adresa jandarmilor. Amenda a fost dată de Jandarmeria Română, după ce bărbatul a postat, luna trecută, pe rețeaua de socializare, un mesaj în care îi jignește pe jandarmii prezenți la sediul DNA, în ziua în care a avut loc audierea liderului PSD, Liviu Dragnea.
Atenție în continuare, la postările de pe Facebook. În urma protestelor din ultima perioadă, poliția a-nceput să urmărească mesajele de pe rețelele de socializare. În urma monitorizării, polițiștii au deschis 7 dosare penale pentru persoane care au scris pe reţeaua socială mesaje care incită la violenţe.
Ieri, Poliția Română a făcut un apel către cetățenii care vor să participe la manifestări publice să-și exercite dreptul la liberă exprimare, dar fără violență și într-un mod civilizat.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate