Live

ȘTIRILE ZU

Avem seară de Liga Campionilor

Avem seară de Liga Campionilor
Astăzi sunt programate 8 partide din etapa a 4-a a grupelor. Dintre cele mai interesante întâlniri amintim Atalanta – Manchester United, Bayern – Benfica sau Dynamo Kiev – Barcelona. Aceste partide se joacă de la ora 22. Tot atunci încep și meciurile Juventus - Zenit și Villareal - Young Boys.
        Pentru mâine, etapa a 4-a programează alte 8 întâlniri printre care Real Madrid – Shahtior, Liverpool – Atletico Madrid și Leipzig – PSG. Presa sportivă scrie că Leo Messi nu a fost inclus în lotul parizienilor pentru meciul cu Leipzig. Iar asta deoarece, argentinianul a acuzat o durere musculară și o problemă la genunchi iar antrenorul PSG nu vrea să își asume niciun risc.


Foto: a1.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate