Live

ȘTIRILE ZU

Atenționare de călătorie în Grecia

Atenționare de călătorie în Grecia
. MAE transmite că Serviciul de Meteorologie elen a emis o prognoză cu privire la apariția rapidă a unor fenomene meteo extreme. Este vorba de scăderea semnificativă a temperaturii, furtuni puternice și intensificări însemnate ale vântului. Sunt vizate vestul, nordul și estul Greciei. De luni până miercuri este prognozat un nou val de caniculă, temperaturile urmând să scadă iar de joia viitoare.
 
Pe de altă parte, autoritățile elene avertizează și asupra concentrației ridicate de particule fine în regiunea Attica, generate de fumul produs de incendiile din Evia și zonele învecinate. Se recomandă evitarea deplasărilor în aer liber și purtarea măștilor de protecție. Guvernul grec atenționează cetățenii că urmează câteva zile grele... incendiile de vegetație vor fi alimentate de vântul puternic dinspre vest. 

Foto: observatornews.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate