Live

ȘTIRILE ZU

Atenţionare de călătorie de la MAE pentru Japonia

Atenţionare de călătorie de la MAE pentru Japonia
 
Ministerul de Externe avertizează românii care se află sau călătoresc în Japonia că în unele regiuni există riscul producerii unui ciclon tropical, în zilele de 12 şi 13 octombrie.
Taifunul Hagibis ar putea afecta şi două competiţii sportive importante, Cupa Mondială de Rugby şi cursa de Formula 1 de la Suzuka. Furtuna este acum în sudul Japoniei iar dacă previziunile meteorologilor se confirmă, va trece peste Suzuka sâmbătă, când sunt programate antrenamentele libere şi calificările Marelui Premiu al Japoniei. Tot sâmbătă, taifunul ar putea lovi şi Tokio. În apropierea capitalei, la Yokohama, este programat derbiul Grupei C a Cupei Mondiale de rugby, Anglia – Franţa.
 
Foto: a1.ro 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate