Live

ȘTIRILE ZU

Atenție la campaniile de Black Friday!

Atenție la campaniile de Black Friday!
Avertizarea vine de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, care a tot făcut controale în ultima perioadă, în special în mediul online, acolo unde multe campanii de reducere au început deja. Ca să fii sigur că nu te păcălești cu campanii false, verifică produsele pe site-uri care compară prețurile.
        Deja, ANPC a propus închiderea site-ului Altex, după ce a descoperit oferte înșelătoare. Magazinul online a fost amendat cu 50.000 de lei.
        Iar Directoratul Național de Securitate Cibernetică anunță că s-au intensificat tentativele de fraudare în această perioadă. Cea mai recentă acțiune a atacatorilor cibernetici vizează identitatea brandului Dedeman. Hakerii copiază site-urile magazinelor online și încearcă să extragă de la potențialele victime date personale, financiare sau de autentificare.

Foto: a1.ro
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate