Live

ȘTIRILE ZU

Art Safari e gata sa-si primeasca vizitatorii

Art Safari e gata sa-si primeasca vizitatorii
Expozitia e deschisa de astazi si pana pe 20 septembrie. Va putea fi vizitata si pe timp de noapte in fiecare vineri si sambata. Organizatorii anunta ca vor fi expuse lucrări de artă în valoare de 12 milioane de euro - printre altelele, e vorba despre lucrări semnate de Gheorghe Petraşcu si Sabin Bălaşa.
Anul acesta, evenimentul se desfăşoară în premieră, în două spaţii: în Victoria Tower, din centrul Capitalei, unde sunt amenajate pavilioane pentru opere de artă şi în AFI Cotroceni, unde vizitatorii au acces gratuit.
Spaţiul din centrul Bucureştiului are 11.000 de metri pătraţi şi fiecare nivel are alt concept. La parter, de exemplu, se afla un spaţiu dedicat copiilor, unde vor fi expuse desene realizate de cei mici.
Biletele şi abonamentele pot fi cumparate online, pe tickets.artsafari.ro.

Foto: Facebook/Art Safari
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate