Live

ȘTIRILE ZU

America recunoaște Ierusalimul ca și capital a Israelului

America recunoaște Ierusalimul ca și capital a Israelului
Preşedintele american Donald Trump a anunţat, ieri, că Statele Unite recunosc oraşul Ierusalim drept capitală a statului Israel. Trump a cerut Departamentului de Stat să înceapă pregătirile pentru a muta ambasada Statelor Unite de la Tel Aviv la Ierusalim. Anunţul preşedintelui american ar putea să afecteze eforturile de pace în cadrul conflictului israeliano-palestinian.  După anunțul lui Trump, în Iordania palestinieii au organizat proteste. Manifestații au fost și în Turcia.
În același timp, mai multe țări europene critică decizia presedintelui Donald Trump de a recunoaste Ierusalimul drept capitala a Israelului … liderii europeni spun că statutul acestui oras trebuie să fie stabilit în cadrul procesului de pace din Orientul Mijlociu.
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate