Live

ȘTIRILE ZU

Ajutor pentru Grecia

Ajutor pentru Grecia
România ajută Grecia în cazul incendiilor de vegetație. MapN a trimis astăzi două aeronave și 20 de militari, în sprijinul autorităților elene. Una dintre aeronave este C 27 Spartan, configurată pentru stingerea incendiilor. Celalată este Hercules, pentru sprijin logistic. Grecia se confruntă zilele acestea cu incendii de vegetație catastrofale, în urma cărora peste 80 de oameni au murit și aproape 200 au fost răniți. De asemenea, peste 100 de persoane sunt date dispărute. Guvernul de la Atena a decretat 3 zile de doliu național. 
Ministerul Român al Afacerilor Externe anunță că, momentan, nu sunt informații potrivit cărora ar fi cetățeni români printre victime.
 
 
 
 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate