Live

ȘTIRILE ZU

Ajutor pentru cei concediați de la fermele inchise de pesta porcină

Ajutor pentru cei concediați de la fermele inchise de pesta porcină
Compensații pentru cei care și-au pierdut locurile de muncă în urma închiderii fermelor afectate de pesta porcină. Pe lângă ajutorul de șomaj, cei aflați în această situație vor primi câte 500 de lei lunar, timpde 6 luni de la data încetării contractului de muncă. Anunțul a fost făcut azi, de premierul Viorcia Dăncilă.
        Între timp, un nou focar de pestă porcină a apărut în județul Galați. ANSVSA anunță că pesta porcină africană evoluează în 207 localități din 12 județe. În total, au fost confirmate aproape 900 de focare și au fost eliminați peste 230.000 de porci afectați de boală. Prezența virusului în țara noastră a fost confirmată pe 31 iulie anul trecut, în Satu Mare.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate