Live

ȘTIRILE ZU

Admitere diferită, anul acesta, la facultăți

 Admitere diferită, anul acesta, la facultăți
. Unele universitati din tara anunta schimbari majore. Vor folosi mult admiterea pe baza de dosar. Universitatea București anunta examen doar la facultatea de drept. La celelalte, admiterea va avea loc in baza mediei și a notelor obținute la unele discipline ale examenului de Bacalaureat.
Universitatea de Vest din Timișoara va organiza, in această vară, doar examene la facultățile vocaționale, arte si muzică.
La Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca nu s-a stabilit deocamdata  cum va avea loc admiterea. Rectorul spune că totul este pregătit pentru susținerea online a admiterii. El precizeaza ca ar prefera ca examenele să fie susținute fizic de viitorii studenti, daca va fi posibil. 

Foto: antena3.ro
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate