Live

ȘTIRILE ZU

Accident aviatic, azi, în Județul Bacău

Accident aviatic, azi, în Județul Bacău
Un avion militar de tip IAR 99 Șoim s-a prăbușit azi, în zona localității Nicolae Bălcescu. Cei doi piloți ai aeronavei au reușit să se catapulteze si au căzut într-un lac de acumulare. De aici, au fost recuperați de echipele de salvare. Nu au suferit nicio leziune și au fost duși la Garnizoana Bacău. Conform procedurilor, o comisie numită la nivelul Statului Major al Forțelor Aeriene va cerceta cauzele prăbușirii avionului.
În urmă cu mai bine de o săptămână, un avion MIG 21 Lancer s-a prăbușit în județul Călărași, în timpul unui show aerian. Toate aparatele de acest tip au fost consemnate la sol până când vor fi gata concluziile anchetei demarate în acest caz.

Foto: observator.tv

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate