Live

ȘTIRILE ZU

52 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava au fost infectate cu coronavirus

52 de cadre medicale de la Spitalul Județean Suceava au fost infectate cu coronavirus
La Suceava situație e gravă – 52 de cadre medicale de la spitalul judetean au fost infectate cu coronavirus. Toti medicii de aici, precum si alti angajati, au fost pusi in izolare, in total – 1.300 de persoane. Procurorii au deschis dosar de abuz in serviciu in cazul spitalului de la Suceava. Potrivit Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava, la nivelul institutiilor judetului Suceava nu au fost respectate masurile dispuse cu privire la prevenirea si combaterea bolilor contagioase.
Spitalul județean este închis acum și dezinfectat … dupa ce se va redeschide, va trata doar cazuri de COVID-19. In plus, vor fi trimiti sa ajute medici din alte spitale din regiune.

Foto: Antena 3

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate