Live

ȘTIRILE ZU

4 dintre cei 13 răniți în explozia de la Dedeman Botoșani se află în stare gravă, doi fiind intubați

4 dintre cei 13 răniți în explozia de la Dedeman Botoșani se află în stare gravă, doi fiind intubați
Ministerul Sănătății anunță că 4 dintre cei 13 răniți în explozia de la Dedeman Botoșani se află în stare gravă, doi fiind intubați, anunță Ministerul Sănătății. Pacienții prezintă diferite traumatisme și arsuri. Două dintre persoanele rănite grav vor fi transportate cu elicopterele către Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală și la Spitalul Județean din Iași. 
       
Între timp, echipele de intervenție au încheiat căutările..nu au mai găsit persoane sub dărâmături. Peste 100 de oameni s-au autoevacuat după deflagrație.
Centrul comercial avea autorizație de securitate la incendiu, anunță Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Potrivit reprezentanților magazinului, în momentul exploziei, o firmă externă autorizată desfășura lucrări la sistemul de alimentare cu gaze. Deflagrația s-a produs în zona de birouri. O anchetă va stabili exact cauzele care au dus la această tragedie.

Foto: observatornews.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate