Live

ȘTIRILE ZU

14 decese din cauza gripei, în acest sezon

 14 decese din cauza gripei, în acest sezon
Suntem la un pas de epidemie de gripă. O spune Ministrul Sănătății, Sorina Pintea. Numai azi au fost anunțate 3 decese din cauza virusului gripal. Astfel, numărul persoanelor care au murit în acest sezon, a ajuns la 14. Ultimele decese au fost înregistrate în București și Județele Arad și Timiș. Majoritatea celor care au murit de gripă erau din grupele de risc, nu erau vaccinate și aveau și alte boli. Săptămâna trecută, s-au înregistrat 1.155 cazuri de gripă clinică, față de 80 cazuri în aceeeși perioadă a anului trecut.
Ministrul Sănătății spune că vaccinarea este cea mai bună soluție împotriva gripei. Medicii se plâng, însă, că nu mai au doze de vaccin gratuit.

Foto: a1.ro

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate