Live

NOUTĂȚI

ZUper veste! Trupa Andrè se reunește!

ZUper veste! Trupa Andrè se reunește!
Trupa Andrè este fără discuție una dintre cele mai tari trupe românești din toate timpurile. A scos hituri după hituri și a dominat topurile românești cu piese ca „Lasă-mă papa la mare” sau „Moșule ce tânăr ești”! Nu contează câți ani ai, cu siguranță ai ascultat măcar o dată aceste piese.

Ei bine, cele două „Andrele” care au făcut senzație între anii 1998 și 2001 se întorc împreună cu un nou single. Da, ai auzit bine, trupa Andre se reunește! Andreea Bălan și Andreea Antonescu lansează împreună prima piesă la 18 ani de la despărțire.

„I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de când a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci când renunțăm la ele” a scris Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram.

Melodia se numește „Reset la inimă” și va fi lansată în curând. Ca să iți faci o idee despre ce te așteaptă, dă play la teaser-ul de mai jos!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate