Live

NOUTĂȚI

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, „Felicitări, ai reușit!”

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, „Felicitări, ai reușit!”

VUNK și Holy Molly lansează varianta acustică a celui mai nou single al trupei, "Felicitări, ai reușit!", o versiune sensibilă a piesei dulce-amăruie. 


Felicitări, ați reușit să ne surprindeți cu această colaborare! Vocile celor doi artiști se completează perfect!

"Este așa o mare bucurie să întâlnești artiști care au poftă să exploreze, să încerce idei care nu fac parte din zona muzicală pentru care sunt cunoscuți sau foarte difuzați. Holly Molly m-a impresionat foarte tare prin câtă emoție a adus cântecului nostru”, a spus Cornel Ilie de la VUNK.

"Este o onoare imensă pentru mine să cânt pe o piesă scrisă de Vunk, acea trupă care a inspirat mereu curaj, energie, romantism pentru generaţia mea.”, a completat Holly Molly.


Melodia „Felicitări, ai reușit!” urmează single-urile „Asta-i pentru altcineva” (alături de Alexandra Stan) și „Dorul are multe forme”, un imn dedicat Zilei Dorului de pe 13 mai – lansate în prima jumătate a anului. Piesa este compusă de către Cornel Ilie, solistul trupei VUNK și produsă de către Gabriel Maga.




Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate