Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Se lansează o nouă piesă semnată Queen! Când apare și cum se numește

 VIDEO | Se lansează o nouă piesă semnată Queen! Când apare și cum se numește

The HITS must go on! Asta ar fi spus Freddie Mercury acum!
 

Chitaristul Brian May şi toboşarul Roger Taylor de la Queen au descoperit o bucată muzicală cu vocea lui Freddie Mercury, de la una din sesiunile de creație, de care trupa a uitat. Așa că în luna septembrie a acestui an plănuiesc să împartă cu noi noua piesă semnată Queen, „Face It Alone”. 
 
„E minunat, frumos și emoționant. A fost o adevărată descoperire. Face parte din sesiunile The Miracle și credem că piesa va fi lansată în septembrie.”, a spus Taylor într-un interviu la BBC Radio 2.
 
„Ne-am uitat la fișier de multe ori și ne-am gândit că nu poate fi recuperat. Dar minunata noastră echipă de ingineri ne-a ajutat. E ca și cum am cusut ceva împreună, iar în septembrie vedem și rezultatul. E frumos, e emoționant!”, a adaugat May în interviul de la BBC Radio 2. 
 
Știm că am așteptat atâta vara, dar cu vestea asta, acum, așteptăm să vină toamna! 
 
Ascultă interviul aici! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate