Live

NOUTĂȚI

VIDEO: S-a lansat trailer-ul filmului „Dune: Part Two”. Urmărește-l aici!

VIDEO: S-a lansat trailer-ul filmului „Dune: Part Two”. Urmărește-l aici!

Povestea „Dune” continuă. Filmul va reveni în curând pe marile ecrane cu cea de-a doua parte, „Dune: Part Two”.

 
Saga „Dune” anunță lansarea părții a doua în această toamnă, „Dune: Part Two”. Producția continuă cu Zendaya și Timothee Chalamet în rolurile principale. Din distribuție mai fac parte Austin Butler, cunoscut pentru interpretarea rolului principal din filmul „Elvis” și Florence Pugh, care a jucat alături de Harry Styles în filmul „Don't Worry Darling”. 
 
Austin Butler va intra în pielea personajului negativ Feyd-Rautha Harkonnen, antagonistului Paul Atreides, iar Florence Pugh o va juca pe Prințesa Irulan, una dintre fiicele împăratului Padishah, implicată într-o relație de iubire cu Paul Atreides. Din distribuție mai fac parte Rebecca Ferguson, Christopher Walken, Léa Seydoux, Charlotte Rampling, Dave Bautista, Josh Brolin și Javier Bardem.

Lansarea celei de-a doua părți va avea loc pe 3 noiembrie, iar filmul va fi disponibil, de data aceasta, doar în cinematografe, spre deosebire de prima parte a filmului care a fost disponibilă și pe HBO Max. Partea a doua prezintă ascensiunea lui Paul Atreides  la putere printre fremeni și o eventuală rebeliune împotriva Împăratului Padishah. Poți afla mai multe detalii despre film dacă urmărești trailer-ul de mai jos. Play! 
 


Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate