Live

NOUTĂȚI

Video: Pentru ce crezi că a fost premiat Maluma de revista Vogue?

Video: Pentru ce crezi că a fost premiat Maluma de revista Vogue?
:))) Știam sigur că o să găsești răspunsul corect. Cine s-ar fi gândit că frumușelul ar putea să fie premiat pentu muzica lui când, e clar, aspectul primează, nu?

Chiar dacă în cadrul Video Music Awards, Maluma a primit două nominalizări la categoria "Latin Video", pentru "Chantaje" și "Felices Los 4", el s-a ales cu premiul pentru "Cel mai sexy artist din lume". Revista „Vogue” a avut marele noroc să-i dea Cezarului ce este al Cezarului.

În altă ordine de idei, stăm și ne gândim, cum ar putea să fie altfel... O simplă vizionare a celui mai recent clip, "Mala Mia", le face pielea de găină domnițelor care suspină după „El hombre mas sexy de musica”.

Acestea fiind spuse, hai să vedem ce-i poate pielea în „Mala Mia” și să nu uităm că România este țara care i-a lăsat muuuulte amintiti frumoase brunețelului. :)))

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate