Live

NOUTĂȚI

VIDEO | Netflix a confirmat sezonul 2 pentru serialul Wednesday

VIDEO | Netflix a confirmat sezonul 2 pentru serialul Wednesday

„Wednesday”, serialul care a făcut furori pe toate platformele, de la provocarea de pe TikTok, până la a fi unul dintre cele mai urmărite seriale Netflix, revine cu un nou sezon.


Serialul-fenomen e delicios de sumbru și o are în prim-plan pe Wednesday, personaj interpretat de Jenna Ortega, care investighează o serie de crime, făcându-și prieteni, dar și dușmani, la Academia Nevermore.

Primul sezon a fost filmat în România, în locuri precum Castelul Cantacuzino, Gara Regală din Sinaia, Universitatea Politehnică.

„A fost incredibil să facem un serial care a conectat milioane de oameni din întreaga lume.Suntem încântați să continuăm călătoria terifiantă a personajului Wednesday, în sezonul 2”, au spus , Miles Millar și Alfred Gough, producătorii serialului.

Aceștia nu au anunțat dacă serialul se va filma tot în România. Dar știm sigur că mâna care o însoțește mereu pe Wednesday este jucată de actorul român Victor Dorobanțu.

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate