Live

NOUTĂȚI

VIDEO: Ed Sheeran și James Corden cântă hituri de la J. Bieber și One Direction la Carpool Karaoke

VIDEO: Ed Sheeran și James Corden cântă hituri de la J. Bieber și One Direction la Carpool Karaoke
Ed Sheeran este protagonistul celui mai recent episod de Carpool Karaoke. James Corden, gazda show-ului The Late Late Show, l-a invitat pe Ed la o cursă cu mașina pe străzile din Los Angeles. Cei doi britanici au fost unul mai amuzant decât celălalt.

Cursa a început pe melodia „Shape of you”, despre care James Corden a spus că i se pare sexy.  Partea funny a fost când Ed a început să îl mângâie senzual pe James.
 

via GIPHY

Gazda show-ului l-a provocat pe cântăreț să-și umple gura cu cât mai multe bomboane Maltesers, după ce a auzit că artistul a mai făcut asta în trecut. Recordul inițial al lui Ed era de 47 de bomboane, iar acum a ajuns la 55.

via GIPHY


Ed Sheeran a mai povestit cum l-a lovit în față pe Justin Bieber cu o crosă de golf. Pentru asta, s-a revanșat cântând melodia ”Love Yourself” a lui Justin.
 
Vezi toată distracția în clipul de aici.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate