Live

NOUTĂȚI

VIDEO: „Britney vs. Spears”, un nou documentar despre lupta artistei cu tatăl său

VIDEO: „Britney vs. Spears”, un nou documentar despre lupta artistei cu tatăl său
Britney Spears este una dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii pop. Cântece precum „Oops …I Did It Again!” sau „Baby One More Time” au făcut-o pe artistă celebră în lumea întreagă. Totuși, cine și-ar fi imaginat că în spatele unei cariere de succes se ascunde o viață zbuciumată? Timp de aproape 13 ani, Britney s-a aflat sub controlul legal al tatălui său. Din anul 2008, artista pop nu a mai fost stăpână pe deciziile privind viața și cariera sa. Un nou documentar marca Netflix prezintă detalii despre lupta artistei pentru libertatea proprie.

 „Britney vs. Spears” a fost realizat de regizoarea Erin Lee Car și jurnalista Jenny Eliscu și este rezultatul mai multor ani de muncă și investigații. Proiectul va aduce pe micile ecrane interviuri exclusive și dovezi care urmăresc transformarea artistei, de la fata care a fost în urmă cu 20 de ani până la femeia prinsă în capcanele celebrității.

Dacă vrei să își faci o părere despre acest film, te invităm să urmărești trailer-ul oficial de mai jos. Premiera filmului va avea loc pe 28 septembrie.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate