Live

NOUTĂȚI

VIDEO: 7 cover-uri celebre după „Despacito”

VIDEO: 7 cover-uri celebre după „Despacito”
Hitul „Despacito” a inspirat mulți oameni. Piesa lui Luis Fonsi și Daddy Yankee a fost cântată, de-a lungul timpului, de foarte mulţi artişti, unii mai creativi, alții mai puțin curajoși. În prezent, clipul lansat la începutul anului 2017 a strâns peste 2,5 milioane și continuă să fie una din cele mai populare piese. 

Dă un play și lasă-ne în comentarii acel cover care sună cel mai bine!

Acest cover făcut de sud-coreeana J.Fla a fost urmărit de peste 17 milioane de oriDesmond Amos și David Josade au făcut o versiune instrumentală folosind un saxofon şi un pian.
 


Până și băieții de la Backstreet Boys au cântat „Despacito”Există un cover doar în limba franceză.Kurt Hugo Schneider a făcut unul din cele mai creative cover-uriVersiunea lui Maxi Espindola si Agustin Bernasconi a fost apreciata chiar de Luis Fonsi pe TwitterPixie Lott si Conor Maynard sunt celebri pentru cover-urile pe care le fac după piesele momentului.
  
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate