Live

NOUTĂȚI

Vezi imaginea din Kiev care i-a emoţionat pe oamenii din toată lumea!

 Vezi imaginea din Kiev care i-a emoţionat pe oamenii din toată lumea!
După o pandemie în care am stat izolați, am intrat într-o perioadă în care stăm uniți pentru evenimentele din Ucraina, pentru oamenii care într-o seară de joi, 24 februarie, au pornit într-o luptă pentru viața lor. Ceea ce vedem și în imaginile din mediul on-line, cum ar fi cea a unui tată și a unui fiu care își iau rămas bun în gara din Kiev.

Mikhail Khodorkovsky, un om de afaceri rus, a publicat pe pagina lui de Twitter o poză care exprimă suferința despărțirii cauzată de războiul din Ucraina, însoțită de următoarele cuvinte:

La punctul de evacuare, în gară, din Kyiv spre Lviv. Ei nu știu dacă vor mai avea ocazia să se revadă vreodată… Yaroslav, în vârstă de 23 de ani, și tatăl său, Volodimir, în vârstă de 61 de ani, imediat după despărțirea de familia lor: mamă, soție și trei copii”, a scris Mikhail Khodorkovsky, pe pagina lui de Twitter.

Așa imagine nu are nevoie de niciun cuvânt:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate