Live

NOUTĂȚI

Va participa Delia la America Express?

Va participa Delia la America Express?

Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunilor „Chefi la Cuțite" și „America Express", au oferit un interviu în exclusivitate, în cadrul podcastului Fain & Simplu.


Când te gândești la cele mai bune reality show-uri, te gândești la Mona Segall și Robert Lionte. Invitați la #FainSiSimpluPodcast, cei doi au dezvăluit secrete din culisele show-ului tău preferat, „America Express".
 
Mihai Morar a vrut să știe care este echipa pe care producția emisiunii „America Express" și-a dorit-o în competiție.
 
„Zi-mi o echipă, Mona, pe care v-ați fi dorit să o aveți și n-ați reușit”, i-a spus Mihai Morar invitatei sale, producătoarea America Express.
Mona Segall a răspuns scurt și la obiect: „Delia. E făcută pentru formatul ăsta. Delia cu soțul. Și până la urmă, Delia cu oricine. Sau cu sora, și cu mama, dar nu am reușit. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni. Asta e problema. Se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care o să putem mergem, de la an la an, ca să spunem cu trei ani înainte, rezervă-ți aceste două luni.”, a mărturisit Mona Segall, în cadrul podcastului Fain & Simplu. 
 
 

În trecut,  Delia a vorbit despre posibilitatea de a participa la America Express. 
 
„Nu, nu încă. Nu avem timp. Aș vrea. Este visul meu, ar fi o provocare pentru mine să merg cu Răzvan și îți dai seama că dacă ne-am duce, ne-am dori să câștigăm, adică ne-am duce în competiție direct. Cred că am trece peste probele astea. În primul rând am fi bine pe probleme fizice și pe tot ce ține de ambiții, și ajuns în timp record, și chestii de aptitudini fizice, și rezistență, și așa. Și mai apoi, asta cu mâncatul, cred că aș drege-o cumva. Dar nu putem din cauza timpului. El e prins, eu sunt prinsă în 70 de mii de proiecte”, a spus Delia pentru cancan.ro.
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate