Live

NOUTĂȚI

Un nou jurat și un alt co-prezentator la iUmor! Cine sunt și când începe noul sezon

Un nou jurat și un alt co-prezentator la iUmor! Cine sunt și când începe noul sezon
Emisiunea iUmor revine cu al 12-lea sezon pe 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1. Noul sezon vine cu o surpriză la masa juriului: un al patrulea jurat.
 
Cine e al patrulea jurat de la iUmor? 
 
Cel care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo este un jurat-supriză, atât pentru telespectatori, cât și pentru jurații emisiunii. Astfel că fiecare ediție va avea un jurat-supriză, pe care îl vom afla în ziua respectivă. 
 
„Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”, a spus Șerban Copoț despre noua schimbare.

Cine e noul co-prezentator?
 
Mai mult de atât, emisiunea va avea și un nou co-prezentator! E vorba de actrița Ilona Brezoianu. Aceasta va prezenta emisiunea iUmor în locul lui Dan Badea și alături de Șerban Copoț. 
 
„Îmi place foarte mult ideea de a prezenta iUmor, mai ales că eu şi Şerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) şi avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.”, ne transmite Ilona Brezoianu.
 
Să nu uităm de concurenți! Și în acest sezon, ne vom bucura de momente de stand-up, magie, acrobație, teatru sau mimă, prin care concurenții își doresc să câștige voturile juraților. Iar noi le urăm mult succes! 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate