Live

NOUTĂȚI

Top 5 videoclipuri care au făcut miliardul de vizualizări în timp record

Top 5 videoclipuri care au făcut miliardul de vizualizări în timp record
Platforma online YouTube a fost înfiinţată în 2005 de trei foşti angajaţi ai PayPal. În noiembrie 2006, website-ul a fost cumpărată de Google pentru suma de 1,65 de miliarde de dolari. În prezent, YouTube este cel mai puternic instrument prin care artiştii de talie internaţională îşi promovează muzica. Topul celor 5 videoclipuri care au făcut miliardul de vizualizări în timp record conține unele din ceie mai cunoscute voci din lume. 
 
05. Shakira şi Maluma au atins acest pragul de un miliard de vizualizări în doar 140 zile cu piesa „Chantaje” Colaborarea celor doi artişti de origine columbiană se află în prezent pe primul loc în topul Most Wanted.
 
 
04. Canadianul Justin Bieber a reușit cu videoclipul piesei „Sorry” să depășeașcă un miliard de vizualizări în doar 137 de zile. Piesa lui a fost pe primul loc în topurile radiourilor din toată lumea și are, în prezent, aproximativ 2,5 miliarde de views. 
 
 
03. Ed Sheeran este artistul momentului, iar videoclipul piesei „Shape of You” a obținut un miliard de vizualizări în doar 98 de zile.
 
 
02. „Despacito” este una din cele mai cunoscute piese ale momentului. Luis Fonsi şi Daddy Yankee au rupt topurile, dar au intrat şi în istoria YouTube. Videoclipul lor a atins un miliard de views în 97 de zile.
 
 
01. Adele este artista care a depăşit pragul de un miliard de vizualizări în cel mai scurt timp. În doar 87 de zile, videoclipul piesei „Hello” a intrat în istoria YouTube ca fiind unul din cele mai populare clipuri ale platformei..
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate