Live

NOUTĂȚI

The Weeknd renunță la numele său de scenă: „Încerc să renasc”

The Weeknd renunță la numele său de scenă: „Încerc să renasc”

Artistul canadian The Weeknd a anunțat că renunță la numele lui de scenă și revine la numele de naștere, pe conturile lui de social media.


Cum să îl numim de azi pe cântărețul recunoscut pentru piesele catchy, precum „Blinding Lights”?  Abel Tesfaye! Acesta e numele lui de naștere, dar și de renaștere, pentru că de aici Abel începe un nou capitol.

„Sunt într-un moment în care mă pregătesc să închid capitolul The Weeknd. Voi face în continuare muzică, poate ca Abel, poate ca The Weeknd. Vreau să scap de The Weeknd. Și o voi face. Încerc să scap de pielea aceasta și să renasc.”, a mărturisit superstarul canadian într-un interviu pentru publicația W Magazine.

Abel a povestit că numele „The Weeknd” a apărut când a renunțat la școală și a fugit de acasă, într-un weekend.

„Albumul la care lucrez acum este probabil ultimul cu numele The Weeknd. E ceva ce trebuie să fac. Ca The Weeknd am spus tot ce pot spune.”, a declarat artistul.

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate