Live

NOUTĂȚI

„Supereroi” intră în playlist ZU. Mai avem și...

„Supereroi” intră în playlist ZU. Mai avem și...
Începutul de primăvară vine cu lucruri fresh la ZU. În afară de binecunoscuta, de acum, „Luptă pentru nuntă”, iată că ne „confruntăm” cu noutăți și la capitolul playlist. Așadar, fii cu urechile pe ZU pentru că de acum asculți și „Supereroi” - Andra, „Invitat” - The Motans, „Never Go Back” - Dennis Lloyd, „Claro Que Si” - Juan Magan ft Hyenas & Mohombi, Yasiris și „Speechless” - Robin Schulz ft Erika Sirola.

Le ascultăm pe toate în continuare. Urmărim și videoclipul, apoi ne întâlnim pe pagina de Facebook Radio ZU unde spunem care este piesa noastră preferată. Hai! Avem treabă!

Andra – „Supereroi”Dennis Lloyd – „Never Go Back”Juan Magan ft Hyenas & Mohombi, Yasiris – „Claro Que Si”Robin Schulz ft Erika Sirola – „Speechless”The Motans – „Invitat”

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate