Live

NOUTĂȚI

Spotify s-a lansat în România!

Spotify s-a lansat în România!
Cea mai populară rețea de streaming din lume s-a lansat și la noi în țară! Începând din 12 martie, Spotify pune la dispoziție utilizatorilor din România peste 35 de milioane de piese românești și internaționale. Dacă ești nerăbdător să îți faci cont, poți alege între o versiune gratuită, cu reclame, sau versiunea Premium, bazată pe abonament lunar, în schimbul a 4.99$. Dacă optezi pentru varianta Premium, vei avea putea testa serviciul gratuit în prima lună.

Ce are special această aplicație?

Spotify permite personalizarea playlist-urilor. Poți găsi muzica preferată sau poți descoperi piese și artiști noi cu ajutorul unor opțiuni precum Daily Mix  - un playlist ce îmbină preferințele tale cu piese noi care ar putea fi pe gustul tău, Release Radar - un playlist cu piese noi, actualizat în fiecare vineri sau Discover Weekely – disponibil în curând, bazat pe obiceiurile utilizatorului.

Spotify rulează oriunde: pe mobil, tabletă, PC sau  laptop.  Aplicația mai vine cu ceva special. Dacă îți plac jocurile video, poți asculta piesele tale preferate în timp ce te joci (valabil doar pentru consolele Playstation 3 și Playstation 4).

Spotify bifează și la capitolul social media. Poți distribui muzica ta preferată pe Facebook sau Twitter. De asemenea, va exista și un chat propriu.

Te-am convins să îți instalezi Spotify?





Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate