Live

NOUTĂȚI

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”, ce descrie perfect contextul geopolitic actual

Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”, ce descrie perfect contextul geopolitic actual
Spike revine cu o nouă piesă manifest, „Muguri”, o capodoperă din punct de vedere liric, ce descrie contextul geopolitic actual.
 
Spike – Muguri
 
 
„Muguri” este o piesă hip-hop care care evidențiază realitatea cu care ne confruntăm, în stilul care l-a consacrat pe artist. A fost scrisă de Paul Mărăcine (Spike) și de Alex Pelin (care este și vocea de pe refrenul piesei), de compoziție s-au ocupat Alex Pelin și Vlad Lucan, cel din urmă fiind responsabil și de producție.
 
„Sunt dragostea, ura și dezamăgirea”, a declarat artistul în legătura cu cel mai nou single al său.
 
Ultimul single lansat de Spike este „Zeu” în octombrie 2021, o satiră la tipologiile societății actuale. La 5 zile de la lansare, piesa a fost #1 în topul Shazam și a fost prezentă 17 săptămâni in top 10 Media Forest, ajungând până pe locul 3.
 
Odata cu lansarea piesei „ZEU”, Spike a lansat și o colecție de merch dedicată „ZEU”: https://zeushop.ro
 
Spike – Zeu 
 
 
Spike, pe numele său real Paul Mărăcine, a fost mereu un artist care a crescut și evoluat natural în industria rap românească, unde are o experiență de 16 ani. Este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi, producător și regizor. Are 4 albume la activ, "Relaţii cu publicul", "Rămânem prieteni", "Lumea lui Paul" şi "Propaganda".
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate