Live

NOUTĂȚI

Snoop Dogg a lansat albumul „I Wanna Thank Me”. Ascultă-l aici!

Snoop Dogg a lansat albumul „I Wanna Thank Me”. Ascultă-l aici!
Snoop Dogg este unul dintre cele mai cunoscute nume din hip-hop. Artistul are o carieră care a început în '92, iar de atunci nu s-a oprit din a lansa hit după hit.

Cel mai nou material care îi poartă numele este albumul „I Wanna Thank Me”. Acesta a fost lansat pe 16 august 2019 și conține 22 de titluri. Printre artiștii care au colaborat cu „The Doggfather” la realizarea acestor piese se numără Swizz Beatz, Chris Brown, Wiz Khalifa, Trey Songz, Anitta, Ozuna și nu numai.

Titlul albumului face referire la speech-ul pe care Snoop Dogg la dat la inaugurearea stelei de pe Hollywood Walk Of Fame. Artistul a ținut să își mulțumească singur pentru că a crezut în propriile forțe, pentru toată munca depusă și pentru că nu s-a dat bătut în ciuda obstacolelor din carieră.

Dacă ți-am atras atenția, atunci nu îți rămâne decât să pornești acest playlist și să te bucuri de noul album.



Citește și:
Top 10: Ce piese caută românii pe Shazam în august 2019
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate