Live

NOUTĂȚI

Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc. Uite cum a avut loc cererea în căsătorie!

Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc. Uite cum a avut loc cererea în căsătorie!

Smiley și Gina Pistol au hotărât să facă încă un pas important în viața lor. Cei doi au anunțat că se vor căsători după 6 ani și jumătate de relație. Anunțul a fost făcut printr-un video pe YouTube, în care Gina și Smiley se află împreună pe aceeași „bancă a mărturirisilor”, locul unde anunțau în urmă cu 2 ani și jumătate că vor deveni părinți. 
 

Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi, a declarat Smiley.
 
Cererea în căsătorie a avut loc în seara de 22 decembrie 2021, pe când fiica lor, Josephine, avea doar câteva luni. Gina a povestit cum a fost cerută de soție: 
 
Era într-o seară normală de familie, noi trei,  pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine  avea o cutiuță în mână  și Andrei  a început să spună ceva, dar nu am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia , rodea la ea. Nu mi-am dat seama că o cutie care ascunde un inel”. Nunta va avea loc în luna mai, iar pregătitirile sunt în toi. „Și e al naibii de greu” a mai declarat Gina. 


Nunta va avea loc în luna mai, iar pregătitirile sunt în toi. „Și e al naibii de greu”, a mai declarat Gina. 
 
Mihai Morar a primit vestea căsătoriei celor doi printr-un mesaj privat de la Smiley în care anunța data nunții lor.  Dacă urmărești clipul de mai jos, poți afla mai multe despre acest moment din Morning ZU. 


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate