Live

NOUTĂȚI

Smiley & Șatra B.E.N.Z. au filmat singuri cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

Smiley & Șatra B.E.N.Z. au filmat singuri cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”

Smiley a lansat piesa „Bani mulți (Fii tot ce poți)”, un feat neașteptat cu Șatra B.E.N.Z, care s-a reunit după 2 ani de pauză. 
 

Stilurile diferite ale artiștilor s-au unit în această nouă piesă, pentru a exprima un singur mesaj:
 
Eu nu vreau bani mulți, vreau cât să-mi ajungă, vreau dragoste cât să dau la toți. Viața e un dar ce nu vine cu fundă și ești dator să fii tot ce poți”, acesta e refrenul piesei. 
 
Nu doar colaborarea ne-a surprins, ci și filmarea! Smiley și Șatra B.E.N.Z. au filmat singuri cu telefonul videoclipul piesei „Bani mulți (Fii tot ce poți)”. Inițial, piesa trebuia să fie lansată doar în variantă audio, doar că fanii au cerut și un videoclip. O așa colaborare trebuie văzută! 
 
Să vezi, ca să crezi! Am primit foarte multe comentarii și reacții după lansarea piesei cu Șatra B.E.N.Z., cele mai multe ne cereau să mergem mai departe cu ea, să nu ne oprim la audio, că oamenii vor să ne vadă, de parcă n-ar crede că noi am făcut o piesă împreună până nu ne și văd cu ochii lor. Mi s-a părut tare și am vorbit cu băieții să facem repede un clip simplu și nebun, așa cum e și piesa noastră. Așa că am decis să facem, așa cum fac toți copiii din ziua de azi, un clip simplu, filmat doar cu telefonul, ca să fie dinamic, firesc și să ne arate așa cum suntem”, a transmis Smiley.

„Bani mulți (Fii tot ce poți)”. Stiluri diferite, dar aceeași emoție. This is music! Play!  
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate