Live

NOUTĂȚI

Shakira și Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl 2020

Shakira și Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl 2020
Aseară, divele muzicii latino, Shakira și Jennifer Lopez au făcut  un ZUper show în pauza finalei Super Bowl, liga de fotbal american.

Artistele au oferit un spectacol de zile mari, dar și hituri pe bandă rulantă.

Shakira a fost cea care a deschis ZUper show-ul. Artista a dat startul cu „She Wolf”. Cântăreața columbiană a cântat cele mai cunoscute hit-uri ale sale, precum „Hips don’t lie” sau „Whenever, Wherever”.  În aplauzele spectatorilor, cântăreţul portorican Bad Bunny i s-a alăturat Shakirei pe versurile melodiilor „I Like it" şi „Mia".
 
La scurt timp și-a făcut apariția și Jennifer Lopez. Artista, în vârstă de 50 de ani,  a apărut agăţată de o bară de striptease. Jennifer Lopez şi-a arătat aptitudinile de dans la bară, demonstrate în filmul „Hustlers”, lansat anul trecut.

Dar show-ul nu s-a oprit aici! Cel mai neașteptat moment a fost atunci când scenă a urcat și micuța Emme Muniz, fiica lui J.Lo și Marc Anthony.

Lopez a cântat „On the Floor”, alături de un cor din care a făcut parte fiica ei.
 
J Balvin s-a alăturat și el cu piesa „Que Calor”, apoi au interpretat împreună ZUper single-ul „Mi Gente”.

Iar finalul a fost unul în #fortza! Dă play mai jos pentru că este de ajuns să vezi clipul ca să înțelegi exact la ce ne referim!

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate