Live

NOUTĂȚI

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul 8 CULCAT. NOSFE a participat alături de colegii lui la înregistrările albumului

Șatra B.E.N.Z. lansează albumul 8 CULCAT.  NOSFE a participat alături de colegii lui la înregistrările albumului

Trupa noii generații, Șatra B.E.N.Z. revine în difuzoarele fanilor cu un nou album numit 8 CULCAT, inspirat de iubirea infinită pe care o poartă muzicii, fanilor, dar și proiectului care a dat startul unui întreg curent muzical în România.


Albumul conține 14 track-uri pe care se pot auzi absolut toți membrii Șatrei. NOSFE a participat alături de colegii lui la înregistrările albumului, iar Killa Fonic își face apariția pe trei piese. Pe lângă Super ED, Keed, Lu-K Beats, NOSFE și Killa Fonic, pe album sunt invitați precum M.G.L., RAVA, alex, MVRCU, Amuly, Macanache, EMAA, BRUJA, AlbertNbn, Alduts Sherdley și XENO.

Odată cu lansarea albumului 8 CULCAT, Șatra B.E.N.Z. a lansat și videoclipul piesei “Ou, Ou” în colaborare cu RAVA și M.G.L., în regia lui Quba cu David Mogan în rol de DOP.

Filmul videoclipului este unul punkist, cu multe momente de umor, în contrapunct cu mesajul antidrog al piesei.

Despre proiectul Șatra B.E.N.Z. 

Șatra B.E.N.Z. este primul proiect mainstream din România ce a definit curentul trap, acum atât de iubit de o întreagă generație. În formula inițială formată din Lu-K Beats, NOSFE, Keed, Super ED și Killa Fonic, Șatra a lansat două albume, O.S.O.D 1 & 2, ce au stârnit unul dintre cele mai mari valuri de hate neînțeles din industria muzicală.

Piese precum “#traparmy”, “Șatra se întoarce”, “Dubai”, și multe altele, erau pe repeat în căștile sutelor de mii de fani, dar în același timp, cei cinci dădeau piept cu gândirea conservatoare a românilor.

Proiectul a devenit tot mai iubit și acceptat de către industrie, cât și de fani, iar în discografia trupei găsim colaborări cu artiști precum Loredana, Damian Drăghici, Adda, NANE; Shift, What’s UP, la care se adaugă o listă lungă de colaboratori & prieteni SEEK Music.


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate