Live

NOUTĂȚI

Sam Smith a lansat albumul „Love Goes”. Ascultă-l aici!

Sam Smith a lansat albumul „Love Goes”. Ascultă-l aici!
Piesă nouă. Videoclip nou. Album nou. Sam Smith e pe val.  „Love Goes” este al treilea material discografic din cariera artistului și conține 17 piese, dintre care 6 sunt bonus. Printre acestea se numără și marile hituri „Dancing With A Stranger” (feat. Normani), „How Do You Sleep” și „Promises" (feat. Calvin Harris). De asemenea, sunt incluse cele mai recente single-uri, „Diamonds”, „My Oasis” (feat. Burna Boy) și „Kids Again”.

Uite ce spune Sam Smith despre „Love Goes”: „Ascultă aceste cântece cu inima deschisă și tratează fiecare cântec ca pe o floare diferită de grădină, distrează-te cu ele! Am încercat să nu mă iau prea în serios când am scris câteva dintre aceste melodii. Sper că te vor face să zâmbești...”.

Tracklist:

1.Young
2. Diamonds
3. Another One
4. My Oasis (featuring Burna Boy)
5. So Serious
6. Dance ('Til You Love Someone Else)    
7. For the Lover That I Lost
8. Breaking Hearts
9. Forgive Myself
10. Love Goes (featuring Labrinth)
11. Kids Again
12. Dancing with a Stranger" (with Normani)
13. How Do You Sleep?
14. To Die For"
15. I'm Ready (with Demi Lovato)
16. Fire on Fire)
17. Promises (with Calvin Harris)

Poți asculta albumul în întregime dacă pornești acest playlist: 

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate