Live

NOUTĂȚI

Reese Witherspoon a devenit cea mai bogată actriță din lume

Reese Witherspoon a devenit cea mai bogată actriță din lume
Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolurile din „Lrgally Blonde” și ”Big Little Lies”, a devenit anul acesta cea mai bogată actriță din lume.
 
Revista Forbes a publicat o listă cu cele mai bogate femei din America. Actrița și producătoarea Reese Witherspoon este clasată pe locul 59 în top 100, cu o avere estimată la 440 de milioane de dolari. Topul cuprinde doar femei care au obținut succesul doar prin forțele proprii.
 
Reese a fost dezamăgită de rolurile pe care le-a primit la Hollywood, iar 2010 și-a fondat propria firmă de producție, pe care a vândut-o în 2021. În prezent, actrița deține 18% din acțiuni.
 
Pentru rolul ei din ultimul sezon al serialului „The Morning Show”, actrița a primit un salariu de 20 de milioane de dolari.

Clasamentul mai cuprinde și nume precum Rihanna, Taylor Swift, Kim Kardashian, Ellen DeGeneres și Shonda Rhimes. În fruntea clasamentului este Diane Hendricks, o femeie de afaceri cu o avere estimată la 15 miliarde de dolari.
Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate