Live

NOUTĂȚI

Raluka va susține primul concert online din România

Raluka va susține primul concert online din România
Joi, pe 8 august, începând cu ora 21:00, avem program. Raluka, una dintre cele mai bune voci din industria muzicală românească va susține primul concert online din România.

Raluka promite un show de zile mari. Îndrăgita artistă e pusă pe fapte mari, așa că a strâns alături de ea cei mai buni instrumentiști. 

Raluka le va oferi fanilor săi un concert inedit. Evenimentul va fi difuzat live pe canalul artistei de Youtube și va conține numai piese noi, piese nelansate, făcute în studiorile Quantum Music.
 
“Se întamplă ceva foarte frumos atunci când faci lucrurile de drag. Intrasem într-o rutină de ceva vreme și îmi doream foarte tare să fac ceva diferit. În același timp avem în studio foarte multe piese nelansate  și este păcat ca ele să nu ajungă la urechile publicului. Piese pe care le avem la vânzare și care rămân de vânzare. Din aceste două motive se întâmplă acest concert în online și așa suntem siguri că piesele pot ajunge la toată lumea :)”, declară Raluka.
 
Așadar, fie că ești acasă, în vacanță, în mașină sau chiar pe plajă, toată lumea are acces la acest concert, fără diferențe.

Joi, pe 8 august, începând cu ora 21:00, ești așteptat să iei parte la concertul online care va fi difuzat în direct pe contul official de Youtube al artistei.


 Raluka ne-a cântat LIVE cele mai tari refrene românești de hip-hop și r&b.

 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate