Live

NOUTĂȚI

Raluka lansează un nou proiect muzical. Artista, acompaniată pe scenă de acordeon, tambal și vioară

Raluka lansează un nou proiect muzical. Artista, acompaniată pe scenă de acordeon, tambal și vioară
“Avem un nou proiect foarte frumos pe care am reușit să îl construim cu ajutorul unor oameni incredibil de talentați. Vreau să le mulțumesc lui Emil Poke și lui Giani  Lincan pentru tot ce s-a întâmplat vineri seara și pentru tot ce va urma. Am reușit să îi pun împreuna cu instrumentiștii mei, care vin din zona de pop rock și care nu  au avut niciodată de a face cu acest gen de muzică și de aceea a ieșit un proiect atât de cool”, declară Raluka.

 
ZUper petrecere Quantum Music zilele trecute în București. Jo, Amna, AMI, Alina Eremia, Juno, Amir, Serendischi, Connect-r, Jean de la Craiova, Giulia, Romica Țociu, Augustin  Viziru, Cătălin Cazacu, Victor Slav, Anca Ciota sau Phelipe au fost VIP-urile invitate.
De show s-au ocupat artiștii, iar momentul ZERO al serii a fost asigurat de Raluka. 
Startul l-au dat Nika si ToKeep, iar Ana Baniciu și Irina Rimes s-au ocupat să-i pregătească pe cei prezenți pentru ce avea să urmeze.
 
ZUrpriza, așa spuneam și mai sus, a venit din partea Ralukăi. Ea și-a făcut apariția pe scenă într-o nouă formulă, un nou proiect muzical. 
 
“Avem un nou proiect foarte frumos pe care am reușit să îl construim cu ajutorul unor oameni incredibil de talentați. Vreau să le mulțumesc lui Emil Poke și lui Giani Lincan pentru tot ce s-a întâmplat vineri seara și pentru tot ce va urma. Am reușit să îi pun împreuna cu instrumentiștii mei, care vin din zona de pop rock și care nu au avut niciodată de a face cu acest gen de muzică și de aceea a ieșit un proiect atât de cool”, a declarat artista.

 
Invitații au fost uimiți să o vadă pe Raluka pe scenă acompaniată de acordeon, tambal și vioară.

“Am cântat cu foarte mulți artiști, dar atâta energie la un om nu am mai văzut. Am foarte mare încredere în acest proiect și știu că Raluka o să dea tot ce are mai bun pentru el.”, a declarat Emil Poke.

Galerie Foto

Etichete:
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate