Live

NOUTĂȚI

Prima piesă de Crăciun a lui Jimmy Fallon, cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion: „It was a Masked Christmas”

Prima piesă de Crăciun a lui Jimmy Fallon, cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion: „It was a Masked Christmas”

„It was a Masked Christmas” sau mai bine spus, piesa de Crăciun care descrie perfect sărbătorile de iarnă în pandemie!


Noi i-am dat titlul de hitul iernii! Jimmy Fallon și-a unit vocea cu Ariana Grande și Megan Thee Stallion și a lansat cea mai tare piesă de Crăciun: „It was a Masked Christmas”. Într-o singură zi piesa a strâns peste 2 milioane de vizualizări pe YouTube, datorită faptului că are un mesaj în care ne regăsim cu toții: 
 
„Este vorba despre faptul că anul trecut a fost dur cu toată lumea. Și vreau să transmit faptul că lucrurile se vor îmbunătăți. Gândiți-vă la toate lucrurile funny care s-au întâmplat în timpul carantinei, la cum dădeam cu dezinfectant peste tot, la toate întâlnirile noastre pe Zoom. M-am gândit la toate aceste lucruri și am scris piesa aceasta”,  a spus Jimmy Fallon în emsiunea lui, „The Tonight Show”.
 
Noi am pus de un ceai și dansăm deja pe piesa asta care ne aduce mai aproape unii de alții. Hit Play! 
 
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate