Live

NOUTĂȚI

Oscar 2023: „Everything Everywhere All at Once” este cel mai bun film al anului

Oscar 2023: „Everything Everywhere All at Once” este cel mai bun film al anului

Duminică, la Los Angeles, a avut loc cea de-a 95-a gală de decernare a premiilor Oscar, unde filmul „Everything Everywhere All at Once" a fost marele câștigător al serii. 

 
Filmul care a avut 11 nominalizări a câștigat șapte premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriţă, cel mai bun regizor, cel mai bun montaj, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol secundar şi cel mai bun scenariu original.
 
Michelle Yeoh, protagonista din „Everything Everywhere All at Once”, a câștigat premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal, iar Jamie Lee Curtis a câştigat premiul Oscar pentru rolul secundar din același film. De asemenea, Ke Huy Quan, a câştigat statueta Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.
 
 

Comedie, acțiune, fantezie și SF - toate adunate în „Everything Everywhere All at Once”, câștigătorul de șapte ori al Oscarului în 2023.

 

„Everything Everywhere All at Once” este un film științifico-fantastic de acțiune pentru familie, din 2022, scris și regizat de Daniel Kwan și Daniel Scheinert, sub pseudonimul Daniels. Rolurile principale au fost interpretate de actorii Michelle Yeoh, Stephanie Hsu⁠, Ke Huy Quan și Jamie Lee Curtis.
 
Evelyn Wang, o imigrantă chineză trecută de prima tinerețe, pornește într-o aventură nebunească în care ea și numai ea poate salva lumea explorând universuri paralele și conectându-se la alte vieți pe care le-ar fi putut avea.
 

Vezi și:

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate