Live

NOUTĂȚI

OMG! Primul mare hit al Christinei Aguilera a împlinit 20 de ani

OMG! Primul mare hit al Christinei Aguilera a împlinit 20 de ani
Christina Aguilera este una dintre cele mai cunoscute voci ale muzicii pop. Artista are o carieră impresionantă și a avut parte de succes internațional. Îți mai aduci aminte de piesa care a făcut-o celebră?


Hitul „Genie In A Bottle” a fost lansat în 1999. Da, au trecut fix 20 de ani de atunci. Dacă știi piesa, ai fredonat-o și ai dansat pe beat-ul ei, s-ar putea ca acum să simți că ai îmbătrânit... puțin. Dar nu e panică, important este că poți să te bucuri de acest hit ca și cum ar fi fost lansat astăzi.

Christinei Aguilera îi spunem la mulți ani și la mai multe hituri. Ție îți sugerăm să dai play videoclipului și să dai din cap ca și cum ai fi în '99!

CITEȘTE ȘI: 20 de hituri românești care împlinesc 20 de ani în 2019
Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate