Live

NOUTĂȚI

Noaptea Târziu - Pozează funduțu´ (Cover amuzant Dorian Popa - Înoată Cheluțu)

Noaptea Târziu - Pozează funduțu´ (Cover amuzant Dorian Popa - Înoată Cheluțu)
Băieții de la Noaptea Târziu sunt experți în a transforma piesa momentului într-un cover super amuzant. Și care e piesa momentului dacă nu „Înoată Cheluțu” de la Dorian Popa? Chiar dacă nu ești fan Dorian, există șanse mari ca această melodie să fi ajuns la urechile tale. Cucu, Emi și Cuza au ascultat-o și au transformat-o în „Pozează funduțu''”. Hatz Gionule! Ce zici de asta?

Pentru versurile acestei parodii, băieții s-au inspirat din rețelele de socializare. Dacă ai deschis aplicația Instagram vara asta, cu siguranță ai dat peste o mulțime de poze cu „funduțu'”. Nu că ar fi ceva rău, dar când vedem atât de multe poze cu funduțu', „nici nu mai știm cum îți arată chipuțu”. Nu am zis-o noi, ci băieții de la Noaptea Târziu. Te poți convinge de asta dacă dai play clipului de mai jos!

Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate