Live

NOUTĂȚI

Nicole Cherry și Amna participă la „Te cunosc de undeva!”

Nicole Cherry și Amna participă la „Te cunosc de undeva!”

Începând cu 1 aprilie, Nicole Cherry și Amna participă la cel de-al 19-lea sezon „Te cunosc de undeva!”


Nicole Cherry va face echipă cu Poetul rapp, iar Amna – cu Milionara din Tenerife. Sub aceste pseudenonime (Poetul rapp, Milionara din Tenerife) se află doi artiști pe care îi vom cunoaște curând. 

 Nicole Cherry și Amna au fost super entuziasmate când au primit vestea și au acceptat provocare fără să stea pe gânduri.

„Când m-a sunat producătoarea emisiunii şi m-a întrebat «Ce faci în următoarele patru luni?», eram la volan. Am parcat şi am ţipat muuult de tot, de bucurie. I-am răspuns fără să stau pe gânduri <Nimic, sunt cu voi la platou!”. Am fost cea mai, cea mai fericită şi sunt în continuare; mă simt binecuvântată că sunt într-o echipă atât de frumoasă şi recunoscătoare pentru tot ce ne-a dat Dumnezeu.”, a declarat Amna.

Pentru Nicole Cherry nu e prima experiență la „Te cunosc de undeva!”. Artista a mai participat la acest show al transformărilor, acum 10 ani.

„Au trecut 10 ani de la prima mea participare la «Te cunosc de undeva!» și iată că a venit momentul să fiu iar concurentă în cadrul show-ului și să mă bucur din nou de această experiență. Sunt foarte nerăbdătoare, ”Te cunosc de undeva!” îmi trezește foarte multe amintiri plăcute din primul an, cel în care m-am lansat, și cred că a avut o contribuție enormă la formarea mea ca artist. Mă așteaptă multă muncă, dar și emoții pe care abia aștept să le retrăiesc!”, a transmis Nicole Cherry.

Le urăm mult ZUcces tuturor participanților!


Pe bune, ţi-a plăcut sau nu?
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate